Contact

Psychotherapiepraktijk Kleywegt
Linnaeusparkweg 196
1098 EP Amsterdam
Svp aanbellen bij bel nummer 4.
06-21312885
Email: info@praktijkkleywegt.nl
Rekeningnummer: NL19 INGB 0756 7801 95 t.n.v. Psychotherapiepraktijk Kleywegt te Amsterdam.
KvK nummer: 52371301

Uiteraard kun je geheel vrijblijvend contact opnemen per email of telefoon indien je vragen hebt. Ik ben elke werkdag per email te bereiken. 

De veiligste optie via email is: mij een email te sturen met alleen de mededeling dat je contact per email wilt. Dan stuur ik via een beveiligd programma (Zivver) jou een email, waarop je dan kunt antwoorden. In dat antwoord kun je dan vragen stellen of indien gewenst het aanmeldformulier meesturen.

De dagen dat ik cliëntafspraken heb zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Bij afwezigheid van meer dan één week is er een waarnemer. Deze wordt per keer bepaald op basis van beschikbaarheid. Hierover worden cliënten geïnformeerd op deze pagina van de website en door middel van de auto-reply.

Van 6 tot 29 augustus 2022 ben ik op vakantie. Al in behandeling zijnde cliënten kunnen contact opnemen met mijn waarneemster, Willemijn de Jong, wdejong@praktijkjordaan.nl.

In geval van crisis neemt u contact op met uw huisarts of de huisartsenpost (na 17.00 uur en in het weekend). In geval van ernstige crisis (bij gevaar voor eigen leven of dat van anderen) neemt u contact op met de crisisdienst (Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam).