Contact

Psychotherapiepraktijk Kleywegt
Linnaeusparkweg 196
1098 EP Amsterdam
Svp aanbellen bij bel nummer 4.
06-21312885
Email: info@praktijkkleywegt.nl
Rekeningnummer: NL19 INGB 0756 7801 95 t.n.v. Psychotherapiepraktijk Kleywegt te Amsterdam.
KvK nummer: 52371301

Uiteraard kun je geheel vrijblijvend contact opnemen per email of telefoon indien je vragen hebt. Ik ben elke werkdag per email te bereiken. 

Op dit moment (17 februari 2024) kan ik helaas geen nieuwe cliënten in behandeling nemen.

Van 27 februari tot 28 maart 2024 ben ik afwezig. Al in behandeling zijnde cliënten kunnen in die periode contact opnemen met een van de twee waarnemers:

Marit Kuijper, https://praktijkmaritkuijper.nl

Floris Müller, http://psychotherapiepraktijkmuller.com/psychodynamische-psychotherapie.html

Zij hebben allebei praktijk op dezelfde locatie als ik.

Je kunt mij direct mailen via bovenstaand emailadres. Voor het emailen van vertrouwelijke informatie gebruik ik Zivver. Je kunt zelf een gratis Zivver account aanmaken en mij dan daarmee emailen, zie daarvoor: Zivver account aanmaken.  Als je dat niet wilt doen, dan kun je mij ook een email te sturen met alleen de mededeling dat je contact per email wilt. Dan stuur ik jou een email toe via Zivver, waarop je dan kunt antwoorden. Op deze manier hoef je dus niet zelf een  Zivver acccount aan te maken.

De dagen dat ik cliëntafspraken heb zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Bij afwezigheid van meer dan één week is er een waarnemer. Deze wordt per keer bepaald op basis van beschikbaarheid. Hierover worden cliënten geïnformeerd op deze pagina van de website en door middel van de auto-reply.

In geval van crisis neemt u contact op met uw huisarts of de huisartsenpost (na 17.00 uur en in het weekend). In geval van ernstige crisis (bij gevaar voor eigen leven of dat van anderen) neemt u contact op met de crisisdienst (Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam).